Κάνε κύλιση για τη συνέχεια

Η λέξη Σαηεντολογία προέρχεται από τη λατινική λέξη scio που σημαίνει «γνωρίζω», με την πληρέστερη έννοια του όρου, και την ελληνική λέξη λόγος που σημαίνει «μελέτη κάποιου θέματος». Κυριολεκτικά, σημαίνει «να γνωρίζεις πώς να γνωρίζεις».

Παρακολούθησε ένα απόσπασμα από το φιλμ

Οι απαντήσεις στις ερωτήσεις της ζωής, ζωντανεύουν

Το βιβλίο, Σαηεντολογία: Τα Βασικά Στοιχεία της Σκέψης, είναι η ιδανική αρχή για κάποιον που είναι καινούργιος σε αυτό το αντικείμενο για να κατανοήσει τις θεμελιώδεις αρχές και τη βασική θεωρία της Σαηεντολογίας. Έτσι λειτουργεί η ζωή. Απόλαυσε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι στον εαυτό σου.

Παρακολούθησε ένα απόσπασμα από το φιλμ 
Σαηεντολογία: Τα Βασικά Στοιχεία της Σκέψης

Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι

Επισκέψου μας σήμερα και μάθε περισσότερα»

Η Σαηεντολογία είναι μια παγκόσμια θρησκεία που περιλαμβάνει πάνω από 11.000 Εκκλησίες, Μίσιον και συνδεδεμένες ομάδες, με εκατομμύρια μέλη σε 184 χώρες. Η Σαηεντολογία παρέχει εφαρμόσιμη τεχνολογία για να καταλάβεις τον εαυτό σου και να βελτιώσεις τις καταστάσεις στη ζωή σου. Οι Εκκλησίες της Σαηεντολογίας είναι κέντρα δραστηριοτήτων που σφύζουν από ζωή. Κάθε Εκκλησία της Σαηεντολογίας παρέχει πολλές θρησκευτικές υπηρεσίες και υλικά μέσω των οποίων τα άτομα μπορούν να ακολουθήσουν τις σπουδές τους στη Σαηεντολογία. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι.

Κάνε το Τεστ Προσωπικότητας δωρεάν

Γνώρισε τον πραγματικό σου εαυτό

Στο μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας έχουμε διδαχθεί να πιστεύουμε ότι η προσωπικότητα είναι ένα γενετικό γνώρισμα που δεν μπορεί να αλλάξει και ότι απλά πρέπει να το αποδεχτείς. Αυτό, απλά, δεν είναι αλήθεια. Η αλήθεια είναι ότι μπορείς να αλλάξεις την προσωπικότητά σου και να γίνεις μια πολύ καλύτερη, ευτυχισμένη εκδοχή του εαυτού σου που αντιμετωπίζει και κατακτά τις προκλήσεις της ζωής με ευκολία και γνώση – το αληθινό εσύ.

  • Βρες τις περιοχές της ζωής σου στις οποίες έχεις προβλήματα και ανακάλυψε το επίπεδο της ευτυχίας σου, της σταθερότητάς σου και πολλά περισσότερα.
  • Ανακάλυψε πώς η προσωπικότητά σου καθορίζει την ικανότητά σου να χειρίζεσαι σχέσεις.
  • Μάθε ποια είναι τα δυνατά σου σημεία και πώς μπορείς να τα αυξήσεις ώστε να μπορέσεις να επιτύχεις περισσότερα πράγματα στη ζωή.