ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ

Μάθημα Τα Βασικά Στοιχεία της Οργάνωσης
Επισκόπηση του μαθήματος Λεπτομέρειες του μαθήματος
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ »

ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Επισκόπηση του μαθήματος

Όλοι μας αναγνωρίζουμε ότι αν τα πράγματα ήταν καλύτερα οργανωμένα, οι άνθρωποι θα ήταν σε καλύτερη κατάσταση. Όλοι είχαμε εμπειρίες με γραφειοκρατία, απρόσωπες δημόσιες υπηρεσίες ή απρόσεκτες εμπορικές επιχειρήσεις. Το πρόβλημα της κακής οργάνωσης είναι σοβαρό και οι περιττές δαπάνες, η αναποτελεσματικότητα και η χαμηλή παραγωγικότητα κοστίζουν τρισεκατομμύρια.

Σε ένα πιο ατομικό επίπεδο, η οργάνωση είναι ο παράγοντας κλειδί για την προσωπική επιτυχία και συχνά απουσιάζει. Η οργάνωση είναι αναγκαία και για μια ακμάζουσα οικογένεια. Η επίτευξη των στόχων μας, άσχετα από το πόσο μικροί ή μεγάλοι είναι, απαιτεί γνώση των αρχών της οργάνωσης. Πώς μπορείτε να διαχειριστείτε τον χρόνο σας, τις δραστηριότητές σας και τους πόρους σας πιο αποτελεσματικά και πιο παραγωγικά; Πώς μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε τη διάσπαση της προσοχής; Και πώς μπορείτε να ευθυγραμμίσετε τις δυνάμεις σας για να εκπληρώσετε τους σκοπούς σας;

Ο Λ. Ρον Χάμπαρντ αναγνώρισε ότι ο άνθρωπος είχε έλλειψη κατανόησης τόσο του πώς να οργανώνει τις δραστηριότητές του όσο και της αληθινής πνευματικής του φύσης. Και ένα αρκετά μεγάλο τμήμα της έρευνάς του ήταν αφιερωμένο στην αποσαφήνιση του θέματος της οργάνωσης, ένας στόχος που ολοκληρώθηκε πλήρως.

Αυτό το μάθημα και το αντίστοιχο βιβλιαράκι περιέχουν μόνο μερικές από τις πιο βασικές αρχές της οργανωτικής τεχνολογίας που ανέπτυξε, αλλά αυτές οι βασικές αρχές είναι από μόνες τους αρκετές για να ενισχύσουν σε μεγάλο βαθμό τη δραστηριότητα κάθε προσπάθειας, είτε αυτή είναι ατομική είτε ομαδική. Το χάος και η σύγχυση, δεν είναι φυσικές συνθήκες της ζωής. Υπάρχουν, όταν οι φυσικοί νόμοι δεν είναι κατανοητοί και δεν ακολουθούνται. Εδώ είναι μερικοί από τους φυσικούς νόμους της οργάνωσης.

 

Λεπτομέρειες του μαθήματος

Ευκολία στη Μελέτη

Το μάθημα αυτό είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να γίνεται βήμα προς βήμα, με ταξινομημένες κατά σειρά τις εργασίες, το διάβασμα, τις εκθέσεις και τις πρακτικές ασκήσεις.

Πριν ξεκινήσετε, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας προσωπικό λογαριασμό στο δικτυακό τόπο της Σαηεντολογίας. Μόλις συνδεθείτε, το πρόγραμμα στο διαδίκτυο θα σας καθοδηγήσει σε κάθε βήμα του μαθήματος προς την πλήρη ολοκλήρωσή του, με την παροχή όλων των υλικών που απαιτούνται, από το δικτυακό τόπο της Σαηεντολογίας.

Διάρκεια του μαθήματος:

4 με 6 ώρες. Μπορείτε, ωστόσο, να κάνετε το μάθημα με το δικό σας ρυθμό. Με άλλα λόγια, δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός. Το μάθημα είναι η υπηρεσία μας προς εσάς, δωρεάν.

Υλικά

Εγχειρίδιο: Τα Βασικά Στοιχεία της Οργάνωσης
ή Σαηεντολογία: Θεωρία και Πράξη

Τα υλικά για το μάθημα είναι ενσωματωμένα στο μάθημα στο διαδίκτυο. Με άλλα λόγια, όταν είστε συνδεδεμένοι, μπορείτε να διαβάσετε το υλικό μέσα από το μάθημα στο διαδίκτυο καθώς κάνετε το κάθε βήμα. Ωστόσο, σας συνιστούμε να κατεβάσετε δωρεάν ή να αγοράσετε το βιβλιαράκι, για να ανατρέξετε σε αυτό και να το ξαναδείτε, όταν δεν θα είστε συνδεδεμένοι στο πρόγραμμα μαθημάτων.

Εποπτεία

Κατά τη διάρκεια του μαθήματός σας, θα εποπτεύεστε από τον υπεύθυνο για τα μαθήματα επόπτη στο διαδίκτυο, ο οποίος θα σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε ότι έχετε κατανοήσει και αποκομίσει το μέγιστο όφελος από το υλικό του μαθήματος. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι θα είστε απολύτως ικανοί να εφαρμόσετε τα δεδομένα που περιέχονται σε αυτό. Εάν έχετε οποιεσδήποτε περαιτέρω ερωτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ

Βαθμολόγηση

Κάθε ανάθεση που θα επιστρέφετε, θα ελέγχεται από τον επόπτη του μαθήματος. Σε περίπτωση που οποιαδήποτε από τις αναθέσεις σας χρειάζεται διόρθωση, ο επόπτης σας θα σας τη στείλει πίσω, με οδηγίες για το τι να επανεξετάσετε και να διορθώσετε.

Ολοκλήρωση του Μαθήματος

Μετά την ολοκλήρωση του Μάθημα Τα Βασικά Στοιχεία της Οργάνωσης,θα λάβετε έντυπη πιστοποίηση με το ταχυδρομείο.

Βοήθεια

Οι υπηρεσίες των μαθημάτων μας στο διαδίκτυο είναι πάντα στη διάθεσή σας. Αν οποιαδήποτε στιγμή χρειάζεστε βοήθεια με τις αναθέσεις των μαθημάτων σας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον επόπτη του μαθήματός σας στο διαδίκτυο, χρησιμοποιώντας το κουμπί Βοήθεια στο πρόγραμμα μαθημάτων σας.Κουμπί στο πρόγραμμα μαθημάτων σας στο διαδίκτυο.

Πώς να οργανώνετε οποιαδήποτε δραστηριότητα έτσι ώστε να σημειώνει επιτυχία.
ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ είναι ένα Δωρεάν Μάθημα στο Διαδίκτυο και μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα. Το μάθημα είναι η υπηρεσία μας προς εσάς, δωρεάν.

Αν έχετε ήδη ξεκινήσει αυτό το μάθημα, βάλετε τον κωδικό πρόσβασης εδώ »

Δωρεάν Online Μαθήματα
 

Δωρεάν Online Μαθήματα

 

EΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ

Τοποθεσία:

Ασκληπιού 9, Αθήνα, 10679, Ελλάδα
Πάρτε Οδηγίες

» Τηλέφωνο: 210 8640080