ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ

Μάθημα Τα Συστατικά της Κατανόησης
Επισκόπηση του μαθήματος Λεπτομέρειες του μαθήματος
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ »

ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ Επισκόπηση του μαθήματος

Τα ράφια με βιβλία αυτοβελτίωσης στα βιβλιοπωλεία και οι ομιλητές αυτοβοήθειας στο ραδιόφωνο, προσφέρουν αναρίθμητες λύσεις στα προβλήματα κατανόησης της ζωής. Ωστόσο, οι δυσκολίες του ανθρώπου δε τελειώνουν ποτέ.

Σε αυτό το μάθημα και στο αντίστοιχο βιβλιαράκι, ο Λ. Ρον Χάμπαρντ διεισδύει βαθύτερα από όλες αυτές τις «λύσεις» και παρέχει την πραγματική γνώση των παραγόντων που συνιστούν την κατανόηση.

Τι μπορείτε να κάνετε με αυτή τη γνώση; Γνωρίζοντας τι είναι πραγματικά η κατανόηση, έχετε τα πραγματικά εργαλεία για να χειριστείτε την ίδια τη ζωή. Αυτό σημαίνει ότι έχετε τα εργαλεία για να αυξήσετε την κατανόησή σας σχεδόν για τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων που γνωρίζετε και με τους οποίους έρχεστε σε επαφή.

Αυτή η γνώση θα σας επιτρέψει να βοηθήσετε άλλους ανθρώπους που βιώνουν την στεναχώρια που προκαλείται από παρεξηγήσεις, διαφορά απόψεων, διαλυμένες σχέσεις και άλλα δεινά, τα οποία μπορούν να μετατρέψουν τη ζωή σε μια αλυσίδα από διαδοχικές δυσκολίες. Θα μάθετε τα συστατικά της κατανόησης, και το πώς αυτά συσχετίζονται και κάνουν την κατανόηση εφικτή. Με τις δεξιότητες που μπορεί να αποκτήσει κάποιος από τη μελέτη των θεμελιωδών αρχών που περιλαμβάνονται εδώ, μπορεί να βοηθήσει άλλους ανθρώπους να αποκαταστήσουν την κατανόηση με τους συνανθρώπους τους και τον κόσμο γύρω τους.

Παρά το γεγονός ότι είναι μόνο ένα τμήμα της πλήρους τεχνολογίας που ανέπτυξε ο Λ. Ρον Χάμπαρντ για το θέμα αυτό, είναι αρκετό για να αλλάξει τον τρόπο που προσεγγίζετε τη ζωή. Και η χρήση του θα σας βοηθήσει να ακμάσετε σε οποιονδήποτε τομέα της ανθρώπινης δραστηριότητας.

Εάν η έλλειψη κατανόησης είναι πραγματικά μια πηγή προβλημάτων για τον άνθρωπο, φανταστείτε τις δυνατότητές του χωρίς αυτό το εμπόδιο. Εκατομμύρια άνθρωποι που εφαρμόζουν αυτή τη γνώση φτάνουν σε επίπεδα που κάποτε είχαν μόνο ονειρευτεί και βοηθούν με επιτυχία τους άλλους να κάνουν το ίδιο.

 

Λεπτομέρειες του μαθήματος

Ευκολία στη Μελέτη

Το μάθημα αυτό είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να γίνεται βήμα προς βήμα, με ταξινομημένες κατά σειρά τις εργασίες, το διάβασμα, τις εκθέσεις και τις πρακτικές ασκήσεις.

Πριν ξεκινήσετε, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας προσωπικό λογαριασμό στο δικτυακό τόπο της Σαηεντολογίας. Μόλις συνδεθείτε, το πρόγραμμα στο διαδίκτυο θα σας καθοδηγήσει σε κάθε βήμα του μαθήματος προς την πλήρη ολοκλήρωσή του, με την παροχή όλων των υλικών που απαιτούνται, από το δικτυακό τόπο της Σαηεντολογίας.

Διάρκεια του μαθήματος:

4 ώρες. Μπορείτε, ωστόσο, να κάνετε το μάθημα με το δικό σας ρυθμό. Με άλλα λόγια, δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός. Το μάθημα είναι η υπηρεσία μας προς εσάς, δωρεάν.

Υλικά

Εγχειρίδιο: Τα Συστατικά Στοιχεία της Κατανόησης
ή Σαηεντολογία: Θεωρία και Πράξη

Τα υλικά για το μάθημα είναι ενσωματωμένα στο μάθημα στο διαδίκτυο. Με άλλα λόγια, όταν είστε συνδεδεμένοι, μπορείτε να διαβάσετε το υλικό μέσα από το μάθημα στο διαδίκτυο καθώς κάνετε το κάθε βήμα. Ωστόσο, σας συνιστούμε να κατεβάσετε δωρεάν ή να αγοράσετε το βιβλιαράκι, για να ανατρέξετε σε αυτό και να το ξαναδείτε, όταν δεν θα είστε συνδεδεμένοι στο πρόγραμμα μαθημάτων.

Εποπτεία

Κατά τη διάρκεια του μαθήματός σας, θα εποπτεύεστε από τον υπεύθυνο για τα μαθήματα επόπτη στο διαδίκτυο, ο οποίος θα σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε ότι έχετε κατανοήσει και αποκομίσει το μέγιστο όφελος από το υλικό του μαθήματος. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι θα είστε απολύτως ικανοί να εφαρμόσετε τα δεδομένα που περιέχονται σε αυτό. Εάν έχετε οποιεσδήποτε περαιτέρω ερωτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ

Βαθμολόγηση

Κάθε ανάθεση που θα επιστρέφετε, θα ελέγχεται από τον επόπτη του μαθήματος. Σε περίπτωση που οποιαδήποτε από τις αναθέσεις σας χρειάζεται διόρθωση, ο επόπτης σας θα σας τη στείλει πίσω, με οδηγίες για το τι να επανεξετάσετε και να διορθώσετε.

Ολοκλήρωση του Μαθήματος

Μετά την ολοκλήρωση του Μάθημα Τα Συστατικά της Κατανόησης,θα λάβετε έντυπη πιστοποίηση με το ταχυδρομείο.

Βοήθεια

Οι υπηρεσίες των μαθημάτων μας στο διαδίκτυο είναι πάντα στη διάθεσή σας. Αν οποιαδήποτε στιγμή χρειάζεστε βοήθεια με τις αναθέσεις των μαθημάτων σας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον επόπτη του μαθήματός σας στο διαδίκτυο, χρησιμοποιώντας το κουμπί Βοήθεια στο πρόγραμμα μαθημάτων σας.Κουμπί στο πρόγραμμα μαθημάτων σας στο διαδίκτυο.

Τα βασικά συστατικά της ίδιας της κατανόησης.
ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ είναι ένα Δωρεάν Μάθημα στο Διαδίκτυο και μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα. Το μάθημα είναι η υπηρεσία μας προς εσάς, δωρεάν.

Αν έχετε ήδη ξεκινήσει αυτό το μάθημα, βάλετε τον κωδικό πρόσβασης εδώ »

Δωρεάν Online Μαθήματα
 

Δωρεάν Online Μαθήματα

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ

Τοποθεσία:

Ασκληπιού 9, Αθήνα, Τ.Κ. 106 79, Ελλάδα
Πάρτε Οδηγίες

» Τηλέφωνο: 210 8640080