ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ

Μάθημα Η αιτία της Καταπίεσης
Επισκόπηση του μαθήματος Λεπτομέρειες του μαθήματος
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ »

Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ Επισκόπηση του μαθήματος

Γιατί μερικοί άνθρωποι αρρωσταίνουν συχνότερα από άλλους; Γιατί ορισμένοι είναι επιρρεπείς στα ατυχήματα; Και υπάρχει λόγος που κάποιοι ζουν τη ζωή τους σε μια συναισθηματική τραμπάλα, να είναι καλά τη μια μέρα και άσχημα την επόμενη;

Υπάρχει μια εξήγηση, και δεν έχει καμία σχέση με τους θεούς, τη μοίρα ή τη θέση των πλανητών. Στην πραγματικότητα, ο πραγματικός λόγος πίσω από τα φαινόμενα αυτά, και την επίλυσή τους, εξηγείται στη Σαηεντολογία.

Ο Λ. Ρον Χάμπαρντ ήταν σε θέση να δει μέσα από την πολυπλοκότητα της ανθρώπινης συμπεριφοράς και να ανακαλύψει τις βασικές αιτίες που εξηγούν το φαινόμενο της καταπίεσης στους ανθρώπους, γιατί η καταπίεση από τους άλλους είναι που προκαλεί αυτά τα φαινομενικά τυχαία γεγονότα.

Στα κείμενά του σε αυτό το βιβλιαράκι και το αντίστοιχο μάθημα, θα μάθετε πώς να αναγνωρίζετε τους ανθρώπους που επιθυμούν το κακό σας και εκείνους που θα έπρεπε να είναι φίλοι σας. Θα ανακαλύψετε γιατί μερικοί άνθρωποι δεν τα πάνε καλά στη ζωή τους και πώς μπορείτε να τους βοηθήσετε να ανακτήσουν την ευεξία τους. Θα μάθετε για τους μηχανισμούς πίσω από αυτήν την καταστροφική αλλά τόσο συνηθισμένη κατάσταση και τους τρόπους για την καταπολέμησή τους. Είναι δεδομένα που θα μπορούσαν πραγματικά να αλλάξουν τη ζωή σας απτά και άμεσα, όπως ακριβώς έχουν αλλάξει και τη ζωή άλλων.

 

Λεπτομέρειες του μαθήματος

Ευκολία στη Μελέτη

Το μάθημα αυτό είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να γίνεται βήμα προς βήμα, με ταξινομημένες κατά σειρά τις εργασίες, το διάβασμα, τις εκθέσεις και τις πρακτικές ασκήσεις.

Πριν ξεκινήσετε, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας προσωπικό λογαριασμό στο δικτυακό τόπο της Σαηεντολογίας. Μόλις συνδεθείτε, το πρόγραμμα στο διαδίκτυο θα σας καθοδηγήσει σε κάθε βήμα του μαθήματος προς την πλήρη ολοκλήρωσή του, με την παροχή όλων των υλικών που απαιτούνται, από το δικτυακό τόπο της Σαηεντολογίας.

Διάρκεια του μαθήματος:

8 με 10 ώρες. Μπορείτε, ωστόσο, να κάνετε το μάθημα με το δικό σας ρυθμό. Με άλλα λόγια, δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός. Το μάθημα είναι η υπηρεσία μας προς εσάς, δωρεάν.

Υλικά

Εγχειρίδιο: Η αιτία της Καταπίεσης
ή Σαηεντολογία: Θεωρία και Πράξη

Τα υλικά για το μάθημα είναι ενσωματωμένα στο μάθημα στο διαδίκτυο. Με άλλα λόγια, όταν είστε συνδεδεμένοι, μπορείτε να διαβάσετε το υλικό μέσα από το μάθημα στο διαδίκτυο καθώς κάνετε το κάθε βήμα. Ωστόσο, σας συνιστούμε να κατεβάσετε δωρεάν ή να αγοράσετε το βιβλιαράκι, για να ανατρέξετε σε αυτό και να το ξαναδείτε, όταν δεν θα είστε συνδεδεμένοι στο πρόγραμμα μαθημάτων.

Εποπτεία

Κατά τη διάρκεια του μαθήματός σας, θα εποπτεύεστε από τον υπεύθυνο για τα μαθήματα επόπτη στο διαδίκτυο, ο οποίος θα σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε ότι έχετε κατανοήσει και αποκομίσει το μέγιστο όφελος από το υλικό του μαθήματος. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι θα είστε απολύτως ικανοί να εφαρμόσετε τα δεδομένα που περιέχονται σε αυτό. Εάν έχετε οποιεσδήποτε περαιτέρω ερωτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ

Βαθμολόγηση

Κάθε ανάθεση που θα επιστρέφετε, θα ελέγχεται από τον επόπτη του μαθήματος. Σε περίπτωση που οποιαδήποτε από τις αναθέσεις σας χρειάζεται διόρθωση, ο επόπτης σας θα σας τη στείλει πίσω, με οδηγίες για το τι να επανεξετάσετε και να διορθώσετε.

Ολοκλήρωση του Μαθήματος

Μετά την ολοκλήρωση του Μάθημα Η Αιτία της Καταπίεσης,θα λάβετε έντυπη πιστοποίηση με το ταχυδρομείο.

Βοήθεια

Οι υπηρεσίες των μαθημάτων μας στο διαδίκτυο είναι πάντα στη διάθεσή σας. Αν οποιαδήποτε στιγμή χρειάζεστε βοήθεια με τις αναθέσεις των μαθημάτων σας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον επόπτη του μαθήματός σας στο διαδίκτυο, χρησιμοποιώντας το κουμπί Βοήθεια στο πρόγραμμα μαθημάτων σας.Κουμπί στο πρόγραμμα μαθημάτων σας στο διαδίκτυο.

Γιατί η ζωή έχει μερικές φορές σκαμπανεβάσματα – καλά τη μια μέρα, άσχημα την επόμενη.
Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ είναι ένα Δωρεάν Μάθημα στο Διαδίκτυο και μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα. Το μάθημα είναι η υπηρεσία μας προς εσάς, δωρεάν.

Αν έχετε ήδη ξεκινήσει αυτό το μάθημα, βάλετε τον κωδικό πρόσβασης εδώ »

Δωρεάν Online Μαθήματα
 

Δωρεάν Online Μαθήματα

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ

Τοποθεσία:

Ασκληπιού 9, Αθήνα, Τ.Κ. 106 79, Ελλάδα
Πάρτε Οδηγίες

» Τηλέφωνο: 210 8640080