ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ

Μάθημα Επικοινωνίας
Επισκόπηση του μαθήματος Λεπτομέρειες του μαθήματος
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ »

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Επισκόπηση του μαθήματος

Ο Λ. Ρον Χάµπαρντ έγραψε: «Ένας άνθρωπος είναι ζωντανός στο βαθμό που μπορεί να επικοινωνεί. Και η επικοινωνία είναι μια πτυχή της ζωής που εξερεύνησε πράγματι πολύ βαθιά, γράφοντας εντέλει εκατοντάδες χιλιάδες λέξεις γι’ αυτό το ζωτικό θέμα. Η δεξιότητα στην επικοινωνία είναι ζωτική σε όλους τους τομείς των ανθρωπίνων σχέσεων. Στην πραγματικότητα, όταν όλα έχουν ειπωθεί και γίνει, σε οποιοδήποτε επίπεδο, η επικοινωνία είναι η μόνη δραστηριότητα που όλοι οι άνθρωποι μοιράζονται.

Τα οφέλη της αποτελεσματικής επικοινωνίας είναι πάρα πολλά για να απαριθμηθούν, λόγω του ότι βελτιώνουν όλες τις πλευρές της ζωής, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Η ικανότητα για επικοινωνία είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία κάθε προσπάθειας.

Σ’ αυτό το βιβλιαράκι θα μάθετε σε τι συνίσταται η καλή επικοινωνία και πώς ν’ αναγνωρίζετε την κακή, ποια είναι τα συστατικά μέρη της επικοινωνίας και πώς να τα χρησιμοποιείτε, καθώς και γιατί η περισσότερη επικοινωνία, όχι η λιγότερη, επιφέρει μεγαλύτερη ελευθερία.

Αυτό το μάθημα και το αντίστοιχο βιβλιαράκι περιλαμβάνουν πολλές ασκήσεις που ανέπτυξε ο Λ. Ρον Χάμπαρντ για να βελτιώσει κανείς το επίπεδο επικοινωνίας του, οι οποίες έχουν μεγάλη πρακτική εφαρμογή στη ζωή. Η πλήρης κατανόηση αυτών των δεδομένων θα σας εφοδιάσει με τα εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιείτε για πάντα.

 

Λεπτομέρειες του μαθήματος

Ευκολία στη Μελέτη

Το μάθημα αυτό είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να γίνεται βήμα προς βήμα, με ταξινομημένες κατά σειρά τις εργασίες, το διάβασμα, τις εκθέσεις και τις πρακτικές ασκήσεις.

Πριν ξεκινήσετε, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας προσωπικό λογαριασμό στο δικτυακό τόπο της Σαηεντολογίας. Μόλις συνδεθείτε, το πρόγραμμα στο διαδίκτυο θα σας καθοδηγήσει σε κάθε βήμα του μαθήματος προς την πλήρη ολοκλήρωσή του, με την παροχή όλων των υλικών που απαιτούνται, από το δικτυακό τόπο της Σαηεντολογίας.

Διάρκεια του μαθήματος:

12 με 15 ώρες. Μπορείτε, ωστόσο, να κάνετε το μάθημα με το δικό σας ρυθμό. Με άλλα λόγια, δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός. Το μάθημα είναι η υπηρεσία μας προς εσάς, δωρεάν.

Υλικά

Εγχειρίδιο: Επικοινωνία
ή Σαηεντολογία: Θεωρία και Πράξη

Τα υλικά για το μάθημα είναι ενσωματωμένα στο μάθημα στο διαδίκτυο. Με άλλα λόγια, όταν είστε συνδεδεμένοι, μπορείτε να διαβάσετε το υλικό μέσα από το μάθημα στο διαδίκτυο καθώς κάνετε το κάθε βήμα. Ωστόσο, σας συνιστούμε να κατεβάσετε δωρεάν ή να αγοράσετε το βιβλιαράκι, για να ανατρέξετε σε αυτό και να το ξαναδείτε, όταν δεν θα είστε συνδεδεμένοι στο πρόγραμμα μαθημάτων.

Εποπτεία

Κατά τη διάρκεια του μαθήματός σας, θα εποπτεύεστε από τον υπεύθυνο για τα μαθήματα επόπτη στο διαδίκτυο, ο οποίος θα σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε ότι έχετε κατανοήσει και αποκομίσει το μέγιστο όφελος από το υλικό του μαθήματος. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι θα είστε απολύτως ικανοί να εφαρμόσετε τα δεδομένα που περιέχονται σε αυτό. Εάν έχετε οποιεσδήποτε περαιτέρω ερωτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ

Βαθμολόγηση

Κάθε ανάθεση που θα επιστρέφετε, θα ελέγχεται από τον επόπτη του μαθήματος. Σε περίπτωση που οποιαδήποτε από τις αναθέσεις σας χρειάζεται διόρθωση, ο επόπτης σας θα σας τη στείλει πίσω, με οδηγίες για το τι να επανεξετάσετε και να διορθώσετε.

Ολοκλήρωση του Μαθήματος

Μετά την ολοκλήρωση του Μάθημα Επικοινωνίας ,θα λάβετε έντυπη πιστοποίηση με το ταχυδρομείο.

Βοήθεια

Οι υπηρεσίες των μαθημάτων μας στο διαδίκτυο είναι πάντα στη διάθεσή σας. Αν οποιαδήποτε στιγμή χρειάζεστε βοήθεια με τις αναθέσεις των μαθημάτων σας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον επόπτη του μαθήματός σας στο διαδίκτυο, χρησιμοποιώντας το κουμπί Βοήθεια στο πρόγραμμα μαθημάτων σας.Κουμπί στο πρόγραμμα μαθημάτων σας στο διαδίκτυο.

Η ακριβής φόρμουλα για να βελτιώσετε τις ικανότητες επικοινωνίας σας.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ είναι ένα Δωρεάν Μάθημα στο Διαδίκτυο και μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα. Το μάθημα είναι η υπηρεσία μας προς εσάς, δωρεάν.

Αν έχετε ήδη ξεκινήσει αυτό το μάθημα, βάλετε τον κωδικό πρόσβασης εδώ »

Δωρεάν Online Μαθήματα
 

Δωρεάν Online Μαθήματα

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ

Τοποθεσία:

Ασκληπιού 9, Αθήνα, Τ.Κ. 106 79, Ελλάδα
Πάρτε Οδηγίες

» Τηλέφωνο: 210 8640080