ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ

Μάθημα Η Τεχνολογία Μελέτης
Επισκόπηση του μαθήματος Λεπτομέρειες του μαθήματος
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ »

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣ Επισκόπηση του μαθήματος

Σκέψου αυτό για μια στιγμή: σε όλα τα σχολικά σου χρόνια σε έμαθε ποτέ κανείς πώς να μελετάς κάτι;

Σήμερα, οι άνθρωποι αποφοιτούν από το σχολείο με την ικανότητα γραφής τόσο ελλιπή, που δεν μπορούν να κρατήσουν τη δουλειά τους ή να αντιμετωπίσουν τη δουλειά. Αυτό είναι τεράστιο πρόβλημα. Δεν είναι ότι είναι δύσκολο να μάθει κανείς τα θέματα. Αυτό που δε διδάσκεται κάποιος είναι το πώς να τα μάθει. Είναι το συστατικό που λείπει σε ολόκληρο το φάσμα της εκπαίδευσης.

Ο Λ. Ρον Χάµπαρντ συμπλήρωσε αυτό το μεγάλο κενό παρέχοντας την πρώτη και μοναδική τεχνολογία για το πώς να μελετά κανείς. Ανακάλυψε τους νόμους στους οποίους βασίζεται η μάθηση και ανέπτυξε εφαρμόσιμες μεθόδους που μπορούν να εφαρμοστούν απ’ οποιονδήποτε. Αποκάλεσε αυτό το μάθημα «Τεχνολογία Μελέτης».

Αυτή η τεχνολογία παρέχει την κατανόηση των βασικών συστατικών της μάθησης και παρέχει εξαιρετικά ακριβείς τρόπους για να ξεπεράσει κανείς όλες τις παγίδες που μπορεί να συναντήσει κατά τη διάρκεια της μελέτης.

Η Τεχνολογία Μελέτης δεν είναι ταχύρρυθμη ανάγνωση ούτε κόλπα απομνημόνευσης. Έχει αποδειχθεί ότι αυτά δεν μπορούν να αυξήσουν την ικανότητα του ατόμου να κατανοήσει αυτό που μελέτησε ή να αυξήσουν την ικανότητα ανάγνωσης και γραφής. Η Τεχνολογία Μελέτης μάς επιτρέπει να κατανοήσουμε ένα θέμα που μελετήσαμε, ώστε στη συνέχεια να μπορούμε να το εφαρμόσουμε.

Εδώ περιέχεται μόνο ένα μικρό μέρος του συνόλου της Τεχνολογίας Μελέτης, η οποία αναπτύχθηκε από τον Λ. Ρον Χάμπαρντ. Παρ' όλα αυτά, αυτή η σύντομη επισκόπηση περιέχει βασικά στοιχεία τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μελετήσετε πιο αποτελεσματικά. Με την τεχνολογία αυτή, μπορείτε εσείς και οποιοσδήποτε άλλος να μάθετε οποιοδήποτε αντικείμενο μελέτης.

 

Λεπτομέρειες του μαθήματος

Ευκολία στη Μελέτη

Το μάθημα αυτό είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να γίνεται βήμα προς βήμα, με ταξινομημένες κατά σειρά τις εργασίες, το διάβασμα, τις εκθέσεις και τις πρακτικές ασκήσεις.

Πριν ξεκινήσετε, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας προσωπικό λογαριασμό στο δικτυακό τόπο της Σαηεντολογίας. Μόλις συνδεθείτε, το πρόγραμμα στο διαδίκτυο θα σας καθοδηγήσει σε κάθε βήμα του μαθήματος προς την πλήρη ολοκλήρωσή του, με την παροχή όλων των υλικών που απαιτούνται, από το δικτυακό τόπο της Σαηεντολογίας.

Διάρκεια του μαθήματος:

6 με 7 ώρες. Μπορείτε, ωστόσο, να κάνετε το μάθημα με το δικό σας ρυθμό. Με άλλα λόγια, δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός. Το μάθημα είναι η υπηρεσία μας προς εσάς, δωρεάν.

Υλικά

Εγχειρίδιο: Η Τεχνολογία Μελέτης
ή Σαηεντολογία: Θεωρία και Πράξη

Τα υλικά για το μάθημα είναι ενσωματωμένα στο μάθημα στο διαδίκτυο. Με άλλα λόγια, όταν είστε συνδεδεμένοι, μπορείτε να διαβάσετε το υλικό μέσα από το μάθημα στο διαδίκτυο καθώς κάνετε το κάθε βήμα. Ωστόσο, σας συνιστούμε να κατεβάσετε δωρεάν ή να αγοράσετε το βιβλιαράκι, για να ανατρέξετε σε αυτό και να το ξαναδείτε, όταν δεν θα είστε συνδεδεμένοι στο πρόγραμμα μαθημάτων.

Εποπτεία

Κατά τη διάρκεια του μαθήματός σας, θα εποπτεύεστε από τον υπεύθυνο για τα μαθήματα επόπτη στο διαδίκτυο, ο οποίος θα σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε ότι έχετε κατανοήσει και αποκομίσει το μέγιστο όφελος από το υλικό του μαθήματος. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι θα είστε απολύτως ικανοί να εφαρμόσετε τα δεδομένα που περιέχονται σε αυτό. Εάν έχετε οποιεσδήποτε περαιτέρω ερωτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ

Βαθμολόγηση

Κάθε ανάθεση που θα επιστρέφετε, θα ελέγχεται από τον επόπτη του μαθήματος. Σε περίπτωση που οποιαδήποτε από τις αναθέσεις σας χρειάζεται διόρθωση, ο επόπτης σας θα σας τη στείλει πίσω, με οδηγίες για το τι να επανεξετάσετε και να διορθώσετε.

Ολοκλήρωση του Μαθήματος

Μετά την ολοκλήρωση του Μάθημα Η Τεχνολογία Μελέτης,θα λάβετε έντυπη πιστοποίηση με το ταχυδρομείο.

Βοήθεια

Οι υπηρεσίες των μαθημάτων μας στο διαδίκτυο είναι πάντα στη διάθεσή σας. Αν οποιαδήποτε στιγμή χρειάζεστε βοήθεια με τις αναθέσεις των μαθημάτων σας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον επόπτη του μαθήματός σας στο διαδίκτυο, χρησιμοποιώντας το κουμπί Βοήθεια στο πρόγραμμα μαθημάτων σας.Κουμπί στο πρόγραμμα μαθημάτων σας στο διαδίκτυο.

Το μυστικό για να μελετήσετε οποιοδήποτε θέμα και να το εφαρμόσετε με επιτυχία.
Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣ είναι ένα Δωρεάν Μάθημα στο Διαδίκτυο και μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα. Το μάθημα είναι η υπηρεσία μας προς εσάς, δωρεάν.

Αν έχετε ήδη ξεκινήσει αυτό το μάθημα, βάλετε τον κωδικό πρόσβασης εδώ »

Δωρεάν Online Μαθήματα
 

Δωρεάν Online Μαθήματα

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ

Τοποθεσία:

Ασκληπιού 9, Αθήνα, Τ.Κ. 106 79, Ελλάδα
Πάρτε Οδηγίες

» Τηλέφωνο: 210 8640080