Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ

Το πρόγραμμα «Η Αλήθεια για τα Ναρκωτικά» διατίθεται δωρεάν στους εκπαιδευτικούς σε όλο τον κόσμο, σε αναγνώριση του γεγονότος ότι η λύση για τη χρήση ναρκωτικών είναι η μείωση της ζήτησης μέσω της εκπαίδευσης. Όταν οι νέοι μαθαίνουν τα γεγονότα για τα ναρκωτικά και τις συνέπειές τους, τείνουν να αποφασίζουν οι ίδιοι να μείνουν μακριά από αυτά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ
24
ΧΙΛΙΑΔΕΣ
εκπαιδευτικά
ΠΑΚΕΤΑ
ΔΙΑΝΕΜΗΘΗΚΑΝ ΣΕ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

Το ίδρυμα μέσω της ιστοσελίδας gr.drugfreeworld.org παρέχει την πλήρη σειρά ενημερωτικών και εκπαιδευτικών υλικών – όλα διαθέσιμα για παρουσίαση, λήψη ή παραγγελία μέσω του διαδικτύου.

Το ντοκιμαντέρ «Η Αλήθεια για τα Ναρκωτικά: Αληθινοί Άνθρωποι, Αληθινές Ιστορίες» παρουσιάζει πρώην χρήστες που επέζησαν από τον εφιάλτη του εθισμού και τώρα μιλούν γι’ αυτόν.


Τα βιβλιαράκια της σειράς «Η Αλήθεια για τα Ναρκωτικά» που είναι γεμάτα γεγονότα για τα πιο κοινά ναρκωτικά εκπαιδεύουν τη νεολαία για το τι είναι και για το τι κάνουν τα ναρκωτικά.

Οι ανακοινώσεις κοινής ωφέλειας «ΤΙ ΕΙΠΑΝ, ΕΙΠΑΝ ΨΕΜΑΤΑ» προβάλλονται στις τάξεις, την τηλεόραση, τα εμπορικά κέντρα και τα αεροδρόμια.


Ο Οδηγός για τον Εκπαιδευτικό της Αλήθειας για τα Ναρκωτικά, το κεντρικό τμήμα του Πακέτου Εκπαίδευσης (κορυφή), περιλαμβάνει έναν πλήρη κύκλο μαθητικών προγραμμάτων για γυμνάσια, λύκεια, κολέγια ή κοινοτικά προγράμματα.

Οι αφίσες «Τι Είπαν, Είπαν Ψέματα» είναι κατάλληλες να αναρτηθούν σε σχολικές αίθουσες, κέντρα νεότητας, αστυνομικά τμήματα και σε άλλα σημεία της πόλης.