ΕΙΣΑΓΩΓН

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟΥ

Παρατηρώντας το από σχεδόν κάθε άποψη, ο κόσμος σήμερα υποφέρει από μια κρίση στα ήθη και στην ηθική η οποία έχει πάρει διαστάσεις επιδημίας. Στη ρίζα της ανεξέλεγκτης εγκληματικότητας και της χρήσης ναρκωτικών, της εταιρικής πλεονεξίας, των παραπτωμάτων των πολιτικών και των διεθνών συγκρούσεων, βρίσκονται τα προβλήματα της ανεντιμότητας και της ανηθικότητας.

ΟΝΤΑΣ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΜΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ, είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ και ΙΣΧΥΡΟΣ τόσο ΓΙΑ κάθε ΑΤΟΜΟ όσο ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΧΩΡΕΣ.

Ο Δρόμος προς την ευτυχία: Ένας Οδηγός Κοινής Λογικής για Καλύτερη Ζωή, ο οποίος έχεις γραφτεί από τον συγγραφέα, ανθρωπιστή και Ιδρυτή της Σαηεντολογίας, Λ. Ρον Χάμπαρντ, απευθύνεται σε αυτά τα προβλήματα και παρέχει έναν δρόμο που μπορεί να ακολουθήσει ο καθένας, ανεξαρτήτως κουλτούρας ή θρησκείας, για να πετύχει μια πιο ευτυχισμένη, ευημερούσα και ολοκληρωμένη ζωή.

Όντας εξ ολοκλήρου ρακτήρα, Ο Δρόμος προς την ευτυχία είναι μοναδικός και ισχυρός, τόσο για κάθε άτομο όσο και για ολόκληρες χώρες. Όταν διανεμήθηκε σε κοινότητες που υπέφεραν από βία, συμμορίες και ρατσισμό, έφερε την ηρεμία. Όταν δόθηκε σε περιοχές που καταστρέφονταν από εμφύλιες διαμάχες, έφερε την ειρήνη. Δόθηκε σε χιλιάδες φυλακισμένους, αποκαθιστώντας τον αυτοσεβασμό ανάμεσα σε εκατοντάδες εγκληματίες, οδηγώντας τους να γίνουν χρήσιμα μέλη της κοινωνίας, και να συνεισφέρουν σε αυτήν.

Έγινε ιδιαιτέρως δημοφιλές από την πρώτη του κιόλας έκδοση το 1981, με πάνω από 100 εκατομμύρια αντίτυπα να έχουν διανεμηθεί από τότε σε 205 χώρες και περιοχές, παρέχοντας για όλους, μια πυξίδα ηθικής.

Με το να δίνεται από φίλο σε φίλο, και από γνωστό σε γνωστό, Ο Δρόμος προς την ευτυχία γεμίζει το κενό αξιών σε μια όλο και περισσότερο ανήθικη κοινωνία.

Αυτή η έκδοση παρέχει μια επισκόπηση των προσπαθειών της Εκκλησίας και των μελών της να αποκαταστήσουν την ηθική στην κοινωνία και να προσφέρουν τα εργαλεία που περιλαμβάνονται στον Δρόμο προς την Ευτυχία, σε όλους όσους μοιράζονται τον σκοπό της δημιουργίας ενός καλύτερου κόσμου και μιας πιο ευτυχισμένης ζωής.

ΑΝΑΧΑΙΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΩΝ
ΗΘΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ

Σήμερα, ερχόμαστε όλοι αντιμέτωποι με τις εκτενείς αποδείξεις, μιας βαθιάς ηθικής κρίσης.

Μισαλλοδοξία – ρατσισμός και εγκλήματα εθνικού μίσους, συμπεριλαμβανομένων γενοκτονιών, οργιάζουν, με τις θρησκευτικές, εθνικές και πολιτιστικές διαφορές να πυροδοτούν τις περισσότερες διαμάχες.

περισσότερα

ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ
ΗΘΙΚΟ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Η διεθνής έδρα του Ιδρύματος, Ο Δρόμος προς την ευτυχία, βρίσκεται στο Γκλεντέιλ στην Καλιφόρνια, και ιδρύθηκε το 2003 – κάτι που κατέστη εφικτό μέσω της υποστήριξης των Σαηεντολόγων.

Η έδρα του Ιδρύματος, παρέχει έναν χώρο όπου εκπαιδευτικοί, εκτελεστικά στελέχη εταιριών, νομοθέτες και αξιωματούχοι σχεδιάζουν τα προγράμματα εφαρμογής του Δρόμου προς την Ευτυχία

περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ
ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΖΩΗ

Αποτελεσματικά εργαλεία για εκπαιδευτικούς και άλλους, ώστε να διδάσκουν τις ηθικές αρχές χρησιμοποιώντας τον Δρόμο προς την Ευτυχία, έχουν αναπτυχθεί μέσα από εμπειρία τριών δεκαετιών.

Οι Ανακοινώσεις Κοινωνικής Ωφέλειας (PSAs), οι οποίες διαδίδουν το μήνυμα και το βιβλίο σε φιλμ, το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως από δασκάλους, καθηγητές, στελέχη εταιριών, σώματα επιβολής του νόμου, κοινοτικούς ηγέτες, γιατρούς, δικηγόρους, σωφρονιστικούς υπαλλήλους και κληρικούς...

περισσότερα

ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΝΤΑΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΤΑ
ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ

Οι ανακοινώσεις κοινής ωφέλειας του Δρόμου προς την Ευτυχία, οι οποίες δημιουργήθηκαν από την Εκκλησία της Σαηεντολογίας και αντιστοιχούν σε κάθε μία από τις 21 αρχές του βιβλίου, φτάνουν σε εκατομμύρια άτομα σε όλο τον πλανήτη.

Αυτά τα βίντεο, συλλαμβάνουν την ουσία όλων των αρχών του βιβλίου, και τις παρουσιάζουν με τέτοιον τρόπο, ώστε ο καθένας να μπορεί να ταυτιστεί με τις ιστορίες.

περισσότερα

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΒΙΒΛΙΟ ΣΕ ΦΙΛΜ

Χρησιμοποιώντας το πλήρες κείμενο χωρίς περικοπές, ακριβώς όπως το έγραψε ο Λ. Ρον Χάμπαρντ, το βιβλίο σε φιλμ, Ο Δρόμος προς την ευτυχία, ακολουθεί τη σειρά του βιβλίου, κεφάλαιο προς κεφάλαιο, δίδαγμα προς δίδαγμα. Οι διαπλεκόμενες ιστορίες μέσω μιας ομάδας χαρακτήρων, παρουσιάζουν κάθε αρχή που περιλαμβάνεται στο βιβλίο.

περισσότερα

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Για να κάνουμε τον Δρόμο προς την Ευτυχία παγκοσμίως διαθέσιμο, το Ίδρυμα Ο Δρόμος προς την ευτυχία, παρουσιάζει στο διαδίκτυο όλα τα στοιχεία της καμπάνιας σε μία διαδραστική ιστοσελίδα, όπου οι επισκέπτες διαβάζουν το βιβλιαράκι και επίσης παρακολουθούν όλες τις ανακοινώσεις κοινής ωφέλειας, καθώς επίσης και αποσπάσματα από το βιβλίο σε φιλμ.

περισσότερα

ΔΙΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ
ΔΡΟΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ

Το διεθνές δίκτυο εθελοντών και υποστηρικτών του Δρόμου προς την Ευτυχία εκτείνεται τώρα σε 186 χώρες.

Σε πολλές χώρες, οι εθελοντές του Δρόμου προς την Ευτυχία έχουν βάλει σε εφαρμογή την αρχή «Προφύλαγε και Βελτίωνε το Περιβάλλον σου», αναλαμβάνοντας να καθαρίσουν τα μπουκάλια, τα κουτάκια και τα σκουπίδια από τις γειτονιές τους.

περισσότερα

ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΛΥΣΕΙΣ
ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

Το Κέντρο Διάδοσης και Διανομής της Εκκλησίας της Σαηεντολογίας Διεθνώς, στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, παράγει εκατομμύρια αντίτυπα από το βιβλιαράκι, το DVD και άλλες εκδόσεις του Δρόμου προς την Ευτυχία, τα οποία είναι η καρδιά του προγράμματος του Δρόμου προς την Ευτυχία.

περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ
ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Λόγω της αποτελεσματικότητας των εκπαιδευτικών υλικών του Δρόμου προς την Ευτυχία, και του αντίκτυπου της δράσης του, το πρόγραμμα κερδίζει τον σεβασμό και την υποστήριξη δασκάλων, εκπαιδευτών υγείας, σχολικών συμβούλων, αξιωματικών της αστυνομίας, κοινοτικών ηγετών, κυβερνητικών αξιωματούχων, μαθητών και γονέων, σε όλο τον κόσμο.

περισσότερα