ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ
ΗΘΙΚΟ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Η διεθνής έδρα του Ιδρύματος, Ο Δρόμος προς την Ευτυχία, βρίσκεται στο Γκλεντέιλ στην Καλιφόρνια, και ιδρύθηκε το 2003 – κάτι που κατέστη εφικτό μέσω της υποστήριξης των Σαηεντολόγων.

Η έδρα του Ιδρύματος, παρέχει έναν χώρο όπου εκπαιδευτικοί, εκτελεστικά στελέχη εταιριών, νομοθέτες και αξιωματούχοι σχεδιάζουν τα προγράμματα εφαρμογής του Δρόμου προς την Ευτυχία.

Ως το κεντρικό σημείο του συντονισμού όλων των δραστηριοτήτων του Δρόμου προς την Ευτυχία, το Ίδρυμα λειτουργεί ως επεκτεινόμενο δίκτυο με ηπειρωτικά και περιφερειακά γραφεία. Αυτά με τη σειρά τους, βοηθάνε χιλιάδες άτομα και ομάδες να διανείμουν τα βιβλιαράκια στις δικές τους γεωγραφικές ζώνες.

12
ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ
ΜΑΘΗΤΕΣ
ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ
ΓΙΑ ΤΟΝ
Δρόμο προς την
ΕΥΤΥΧΙΑ
Απόδειξη του πόσο δημοφιλής είναι Ο Δρόμος προς την Ευτυχία στα λαϊκά στρώματα, είναι ότι διανεμήθηκαν εκατομμύρια αντίτυπα με εξώφυλλα κατά παραγγελία, τα οποία φέρουν τα προσωπικά ονόματα και λογότυπα γραφείων, επαγγελματιών και εταιρειών, κυβερνητικών φορέων, υπηρεσιών επιβολής του νόμου, διάσημων αθλητών και καλλιτεχνών, έως πρωθυπουργών και προέδρων.
Τα βιβλιαράκια
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ
ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ
παράγονται
— σε —
106
ΓΛΩΣΣΕΣ

Για να ικανοποιεί την συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση, το Ίδρυμα, Ο Δρόμος προς την Ευτυχία, διαθέτει στη διεθνή του έδρα, εγκαταστάσεις γραφικού σχεδιασμού και εκτύπωσης κορυφαίας τεχνολογίας. Βιβλιαράκια με εξώφυλλα σχεδιασμένα κατά παραγγελία, παράγονται σε 109 γλώσσες, δίνοντας τη δυνατότητα σε άτομα, οικογένειες, ομάδες, εταιρείες και πρακτορεία, να διανέμουν τον Δρόμο προς την Ευτυχία με το δικό τους όνομα και λογότυπο.

Το Ίδρυμα παρέχει επίσης το δικαίωμα σε επιχειρήσεις, αθλητικές ομάδες, σώματα επιβολής του νόμου και άλλους οργανισμούς καθώς και σε άτομα, να εκτυπώσουν και να ανατυπώσουν, μεγάλες ποσότητες του Δρόμου προς την Ευτυχία, με σκοπό τη μαζική διανομή σε σχολεία, κοινότητες ή χώρες.

Οι 21 αρχές του Δρόμου προς την Ευτυχία καλλιεργούν την καλοσύνη, την ειλικρίνεια και τις βασικές επιδεξιότητες για τη ζωή, βοηθούν στην πρόληψη της χρήσης ναρκωτικών και διαφυλάσσουν την οικογενειακή ενότητα. Πρόκειται για ένα μήνυμα που έχει αλλάξει εκατομμύρια ζωές χωρίς να κάνει κήρυγμα, αλλά με επίκληση στη βασική καλοσύνη που υπάρχει σε κάθε άτομο.

Το βιβλιαράκι ενθαρρύνει και ενισχύει την υπευθυνότητα για τον συνάνθρωπό μας στις γειτονιές, τις κοινότητες και ολόκληρο τον κόσμο.

Στον χώρο εργασίας: Για τρεις δεκαετίες, Ο Δρόμος προς την Ευτυχία, βελτιώνει αισθητά τη στάση των εργαζομένων, τη συμπεριφορά, και την ικανότητα επίλυσης προβλημάτων.

Στους δρόμους: Η αποτελεσματικότητα του Δρόμου προς την Ευτυχία, ως εργαλείο πρόληψης εγκλημάτων, έχει παροτρύνει αξιωματικούς επιβολής του νόμου, κληρικούς και συμβούλους της νεολαίας, να διανείμουν το βιβλιαράκι στις κοινότητές τους, ως μέσο πρόληψης του εγκλήματος και της βίας.

Σε περιόδους αναταραχής και πολέμου: Όταν η καθημερινή ζωή, έχει αναστατωθεί και τα όρια του σωστού και του λάθους είναι θολά, Ο Δρόμος προς την Ευτυχία, επιφέρει ηρεμία, ανεκτικότητα και σεβασμό στους πολυπαθείς πληθυσμούς στις εμπόλεμες ζώνες.

Βοηθώντας νέους ανθρώπους: Ο Δρόμος προς την Ευτυχία, βοηθάει τους νέους να αποφασίσουν μόνοι τους, πώς θα αναπτύξουν τη δική τους πυξίδα ηθικής. Ως κίνητρο για πολλές δράσεις νέων, Ο Δρόμος προς την Ευτυχία, δίνει στους νεαρούς ενήλικες ενεργό ρόλο στην ενδυνάμωση της υπευθυνότητας, της εμπιστοσύνης και της ευπρέπειας.

Μια θεμελιώδης γραμμή πλεύσης του Ιδρύματος, Ο Δρόμος προς την Ευτυχία, είναι η παροχή βοήθειας στα παιδιά σχολικής ηλικίας, να αναπτύξουν θετικά πρότυπα για τη σωστή και τη λάθος συμπεριφορά. Πρότυπα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να χαράξουν με επιτυχία το μέλλον τους.

Το Ίδρυμα χρηματοδοτεί πολυάριθμες δραστηριότητες για νέους, συμπεριλαμ­βανομένων εκθέσεων, αφισών και του διαγωνισμού: Δώσε το Καλό Παράδειγμα, που έχει φτάσει σε 12.000 σχολεία και 12 εκατομμύρια μαθητές. Τα αποτελέσματα είναι θετικότερο περιβάλλον στα σπίτια, και πιο ασφαλείς κοινότητες.