ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΝΤΑΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΤΑ
ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ

Οι ανακοινώσεις κοινής ωφέλειας του Δρόμου προς την Ευτυχία, οι οποίες δημιουργήθηκαν από την Εκκλησία της Σαηεντολογίας και αντιστοιχούν σε κάθε μία από τις 21 αρχές του βιβλίου, φτάνουν σε εκατομμύρια άτομα σε όλο το πλανήτη μεταφέροντας το μήνυμα του Δρόμου προς την Ευτυχία.

Αυτά τα βίντεο, συλλαμβάνουν την ουσία όλων των αρχών του βιβλίου, και τις παρουσιάζουν με τέτοιον τρόπο, ώστε ο καθένας να μπορεί να ταυτιστεί με τις ιστορίες. Με το να αυξάνουν την επίγνωση σχετικά με το γιατί αυτές οι αρχές είναι ουσιώδεις για την ευτυχία και για μια καλύτερη ζωή. Οι Ανακοινώσεις Κοινής Ωφέλειας, βοηθούν στην αλλαγή συμπεριφορών και απόψεων.

Αν και έχουν ειδικά σχεδιαστεί για κοινό από την προεφηβεία μέχρι τα 20, οι ανακοινώσεις κοινής ωφέλειας έχουν παγκόσμια απήχηση, και είναι κατάλληλες για όλες τις ηλικίες.

Περισσότεροι από 20 εκατομμύρια τηλεθεατές ετησίως, βλέπουν τις ανακοινώσεις κοινής ωφέλειας, Ο Δρόμος προς την Ευτυχία.
Οι ανακοινώσεις κοινής ωφέλειας του Δρόμου προς την Ευτυχία παίζονται σε αστυνομικά τμήματα στο Γιοχάνεσμπουργκ, το Κέιπ Τάουν και άλλες πόλεις σε ολόκληρη τη Νότιο Αφρική, ως μέρος του προγράμματος για τη μείωση της εγκληματικότητας.

Παίζονται επίσης συχνά σε εμπορικά κέντρα, αεροδρόμια, σταθμούς τρένων, λεωφορεία, στάδια, χώρους συναυλιών, σχολεία, κοινοτικά κέντρα και σινεμά. Έχουν παιχτεί σε εκατοντάδες τηλεοπτικούς σταθμούς, φτάνοντας σε πάνω από 20 εκατομμύρια τηλεθεατές κάθε χρόνο. Ένα μόνο δείγμα από τη χρήση τους, αντανακλά την παγκόσμια απήχησή τους:

Στο «Παλάτι του Πολιτισμού» στην Αικατερινούπολη της Ρωσίας, προβάλλονται τα βίντεο του Δρόμου προς την Ευτυχία στους χώρους υποδοχής και στον ημιώροφο.

Στη Γουατεμάλα, οι ανακοινώσεις κοινής ωφέλειας παίζονται καθημερινά στην εθνική τηλεόραση και τα βλέπει μισό εκατομμύριο άτομα σε κάθε προβολή τους.

Στη Βενεζουέλα, 28 κινηματογραφικές αίθουσες του Καράκας, παρουσιάζουν τα βίντεο για τέσσερις μήνες. Το αεροδρόμιο του Καράκας τα πρόβαλε στον χώρο αναμονής επιβατών για δύο χρόνια.

Στην Κόστα Ρίκα, δόθηκε σε εκατοντάδες γιατρούς και χειρούργους μία σειρά διαλέξεων για το Δρόμο προς την Ευτυχία, που παρουσιάζει τις ανακοινώσεις κοινής ωφέλειας.

21
αρχές
ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ
21
ΜΗΝΥΜΑΤΑ
ΚΟΙΝΗΣ
Ωφέλειας

«Από την προηγούμενη χρονιά που αρχίσαμε να εφαρμόζουμε το πρόγραµµα του Δρόμου προς την Ευτυχία, έχουµε αποδεδειγµένα µείωση της αρνητικής συµπεριφοράς, της µη συµµόρφωσης, της αγένειας και της επιθετικής συµπεριφοράς ή στάσης. Έχουµε αποδεδειγµένα αυξήσει τον αλληλοσεβασµό και την ανοχή στη διαφορετικότητα των άλλων, την κατανόηση για τη σπουδαιότητα της προσφοράς και της υγιούς άμιλλας».
– Διευθυντής Σχολείου, ΗΠΑ

«Ο Δρόμος προς την Ευτυχία επιτυγχάνει καταπληκτικά αποτελέσματα. Παρέχει πρακτικές μεθόδους για να λύσουν οι μαθητές τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν μεγαλώνοντας, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να δουν ξεκάθαρα τη διαφορά μεταξύ του καλού και του κακού».
– Διευθυντής Σχολείου, Πακιστάν

«Η στατιστική των σοβαρών εγκληµάτων στην περιοχή µειώθηκε σηµαντικά τους τέσσερις πρώτους µήνες του χρόνου. Με το εργαλείο, Ο Δρόµος προς την Ευτυχία, κερδίζουµε και θα νικήσουμε την εξαχρείωση που µας περιβάλλει».
– Διευθυντής Βελτίωσης Κοινοτήτων, ΗΠΑ


ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Κάθε αρχή του Δρόμου προς την Ευτυχία ζωντανεύει στην οθόνη σας, μέσω μιας σειράς από 21 μηνύματα κοινής ωφέλειας.