Η ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναντήστε Σαηεντολόγους από κάθε κοινωνικό στρώμα. Οι πολίτες ανησυχούν για τα κοινωνικά προβλήματα και υποστηρίζουν πολλά προγράμματα κοινωνικής βελτίωσης, τα οποία προβλέπουν την επιτυχή απεξάρτηση από τη χρήση ναρκωτικών, τη βελτίωση των εκπαιδευτικών προτύπων και συμβάλουν στη μείωση της εγκληματικότητας και της ηθικής παρακμής.

Οι Σαηεντολόγοι ξέρουν τι σημαίνει να αναλαμβάνεις υπευθυνότητα για τη βελτίωση των συνθηκών γύρω τους. Τα ανθρωπιστικά προγράμματα που υποστηρίζονται από την Εκκλησία της Σαηεντολογίας και τους ενορίτες της επεκτείνονται με πρωτοφανή ρυθμό. Τα προγράμματα αυτά περιλαμβάνουν:

Η Εκκλησία εξακολουθεί να είναι η αδυσώπητη φωνή στους τομείς της κοινωνικής μεταρρύθμισης και της δικαιοσύνης. Οι Σαηεντολόγοι έχουν φέρει στο φως θέματα όπως η αναγκαστική χορήγηση φαρμάκων στους μαθητές, τους κινδύνους της ψυχιατρικής θηριωδίας, όπως είναι το ηλεκτροσόκ και η λοβοτομή, καθώς επίσης και τα πειράματα χημικού και βιολογικού πολέμου που είχε αναλάβει η Αμερικανική κυβέρνηση έναντι ανυποψίαστων Αμερικανών πολιτών τη δεκαετία του 1960 και του 1970. Η Εκκλησία έχει επίσης υπερασπιστεί την αρχή της ανοικτής διακυβέρνησης και υπήρξε πρωτοπόρος στη χρησιμότητα του Νόμου για την Ελευθερία στην Ενημέρωση και άλλους νόμους πρόσβασης σε όλο τον κόσμο, για την προστασία του δημοσίου συμφέροντος και την εξάλειψη της διαφθοράς των κυβερνήσεων και των παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Ο στόχος της Εκκλησίας της Σαηεντολογίας είναι να βελτιώσει την κοινωνία μέσω των προγραμμάτων και των δραστηριοτήτων μας και τον ενεργό ρόλο που αναλαμβάνουν στον κόσμο σήμερα.

Οι στόχοι της Σαηεντολογίας όπως έχουν διατυπωθεί από τον Ιδρυτή της Σαηεντολογίας Λ. Ρον Χάμπαρντ, είναι: «Ένας πολιτισμός χωρίς παραφροσύνη, χωρίς εγκληματίες και χωρίς πόλεμο, όπου οι ικανοί θα μπορούν να προκόψουν, όπου τα έντιμα όντα θα μπορούν να έχουν δικαιώματα και όπου ο άνθρωπος θα είναι ελεύθερος να ανέβει σε υψηλότερα επίπεδα»

Η Εκκλησία είναι ανοιχτή σε ερωτήσεις από ανθρώπους που θέλουν να μάθουν σχετικά με τη Σαηεντολογία. Οι επίσημοι εκπρόσωποι της Εκκλησίας έχουν πάντα προσπαθήσει να παρέχουν ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τη Σαηεντολογία στα μέσα ενημέρωσης και το ευρύ κοινό. Επικοινωνήστε μαζί μας αν έχετε και άλλες ερωτήσεις.