Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που κράτησε πάνω από μισό αιώνα, ο Λ. Ρον Χάμπαρντ ανακάλυψε πάρα πολλές βασικές αλήθειες για τη ζωή που τον οδήγησαν στη δημιουργία της Σαηεντολογίας και την επακόλουθη δημιουργία της θρησκείας της Σαηεντολογίας.

Απόδειξη για τις αλήθειες που εμπεριέχονται στη Σαηεντολογία αποτελεί το γεγονός ότι σε λιγότερο από δύο γενιές, η θρησκεία της Σαηεντολογίας ακμάζει τώρα σε όλες τις ηπείρους, με χιλιάδες εκκλησίες, μίσιον και ομάδες που επηρεάζουν εκατομμύρια ζωές καθημερινά. Οι Σαηεντολόγοι, που εκπροσωπούνται από ανθρώπους κάθε κοινωνικού στρώματος, είναι επιχειρηματίες, νοικοκυρές, σπουδαστές, καλλιτέχνες, διασημότητες, εργάτες, ακαδημαϊκοί, στρατιώτες, γιατροί, αστυνομικοί και πολλά άλλα.

Οι Σαηεντολόγοι βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τον κόσμο γύρω τους και όπως είναι φυσικό μοιράζονται με άλλους ανθρώπους αυτά που έχουν μάθει από τη Σαηεντολογία. Κάποιοι άλλοι, που βλέπουν πώς η Σαηεντολογία μπορεί να εφαρμοστεί στη ζωή τους, εκδηλώνουν επίσης ενδιαφέρον γι’ αυτό που μπορεί να τους προσφέρει. Έτσι λοιπόν, η Σαηεντολογία αναπτύσσεται με τον ίδιο τρόπο που αναπτύχθηκαν όλες οι μεγάλες θρησκείες στην ιστορία, από άτομο σε άτομο, προσφέροντας γνώση, σοφία και ελπίδα για μια καλύτερη ζωή.

Με τη Σαηεντολογία, εκατομμύρια άνθρωποι ξέρουν ότι η ζωή μπορεί να γίνει μια αξιόλογη πρόκληση, ότι ο άνθρωπος μπορεί να ζήσει μια γεμάτη ζωή σε αρμονία με τους άλλους και ότι ο κόσμος μπορεί να γίνει πιο ευτυχισμένος.

Οι Σαηεντολόγοι δουλεύουν καθημερινά για να δημιουργήσουν έναν τέτοιο κόσμο σε συνεργασία και με άλλους που έχουν το ίδιο όνειρο. Η αδιαφιλονίκητη σχέση της Σαηεντολογίας με τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων εξασφαλίζει τη σταθερή της παρουσία στην κοινωνία μας. Εκατομμύρια άνθρωποι θα ακολουθήσουν αυτή την αναζήτηση για να δημιουργήσουν έναν καλύτερο κόσμο.